Selvom vi er midt i marts, så er der ikke meget forår i luften. Temperaturen ligger kun på et på enkelte plusgrader og den sidste sne kun netop smeltet. Ellers dejligt med en ordentlig portion sne i år, men den ville nu have været mere velkommen i vintermånederne. Når kalenderen siger marts, så foretrækker jeg mere lune forhold og hvor solen strålevarme begynder at kunne mærkes. Men indtil da, så går tiden fortsat med vinterprojekter som sweater-strikning under et tæppe i sofaen.
Men en grøn smoothie bowl giver alligevel lidt forårsfornemmelser med sin skønne forårsfarve. Det er en skøn morgenmild smoothie, som får sin fine lysegrønne farve fra en håndfuld spinat, sødme fra æbler og sin fylde fra ymer og havregryn. En skøn start på en ellers kedelig, overskyet dag.
I denne omgang blev smoothien toppet med tynde æblebåde, frosne blåbær og en hjemmelavet æblegranola, som jeg endnu ikke har fået skrevet opskriften ned på og fået fotograferet. Det må være et af de næste projekter! Men der er fuldkommen fri leg når det kommer til toppings – brug dine personlige favoritter, eller hvad du lige har ved hånden.
Grøn smoothie bowl med spinat og æble
Ingredienser
Grøn smoothie bowl med æble og spinat:
- 150 g frosne æbletern
- 50 f frisk spinat
- 50 g havregryn
- 1 dl æblemost
- 2-3 dl ylette / ymer
Toppingsforslag:
- Æblebåde
- Granola
- Frosne bær
SÅDAN GØR DU
- Skyl spinaten.
- Blend alle ingredienserne sammen indtil du har en lækker smoothies.
- Anret i en skål med dine yndlingstoppings - f.eks. med æblebåde, granola og frosne blåbær.
Skriv et svar